VALSİR GÖMME REZERVUAR

VALSİR GÖMME REZERVUAR

Valsir gömme rezervuar, marka gömme rezervuar, sifon montajı ve tamiri, gömme rezervuar sifon kapağı montaj tamiri, gömme rezervuar sifon boşaltma contası montajı ve tamiri, gömme rezervuar sifon kabin musluğu montajı ve tamiri, gömme rezervuar sifon musluk somonu montajı ve tamiri işlerinizi 7/24 profesyonel kadromuzla garantili yapıyoruz.

VALSİR GÖMME REZERVUAR TAMİRİ

Gömme rezervuar tamiri, 1986 yılından bugüne kadar üretim anlayışına; tüketici mutluluğu, kaliteli ürünler sunma çabası, zamanında teslim, satış sonrası teknik destek ve servis garantisi gibi temel ilkeler yön vermektedir.
2003 yılında yatırımını tamamladığı yeni tesisinden sonra 2011 yılında yapmış olduğu ek yatırım ile üretim kapasitesini yıllık 3,5 milyon parçaya çıkartmıştır.

Gömme rezervuar tamiri, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi anlayışına göre üretim yapar ve politikası gereği tüm ürünlerde her zaman yüksek kaliteyi ve müşteri odaklılığını üretimde de ilke edinmektedir. Aynı zamanda uluslararası platformda almış olduğu KIWA ve NF sertifikaları ile de kalitesini gün geçtikçe arttırmaktadır.
sürekli gelişimini sağladığı uzman personeli, son teknoloji ile donatılmış robot kontrollü enjeksiyon makinaları ve duroplast pressistemleri ile ürünlerini oluşturan tüm parçaları kendi bünyesinde üretmektedir.

Gömme rezervuar tamiri, tarafından üretilen her ürün, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı GARANTİ BELGESİ ‘ne sahiptir. tüm ürünlerinin kendi bünyesinde üretmenin verdiği avantaj ile satış sonrası hizmet alanında da müşteri memnuniyeti hususunda da avantajlı bir durumda kendini konumlamıştır.

VALSİR GÖMME REZERVUAR TAMİRİ KAYSERİ

Valsir gömme rezervuar tamiri Kayseri, Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine son derece önem veren Kale Özel servisi olarak, bu anlayışını satış sonrası hizmetlerinde de devam ettirmektedir.

Valsir gömme rezervuar tamiri Kayseri, Değerli müşterimiz sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve izlenebilirlik açısından 7 gün 24 saat servis taleplerinizde Servis Merkezimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Bize ulaştıktan en kısa sürede ücretsiz keşif için yanınızda olacağız.

Sunmuş olduğumuz tüm hizmetlerde üst düzey ve kalıcı müşteri memnuniyeti sağlamak temel önceliğimizdir.

VALSİR GÖMME REZERVUAR TAMİRİ KAYSERİ SERVİSİ

Teknik becerimizi teknolojiyle birleştiriyoruz. Tesisat Servisim teknolojik cihazlarla su kaçağı tespitlernide %100 başarı elde etmektedir.

Tesisat Servisim ekibinden, kaliteli ve sorunsuz hizmet alırsınız.
Yaşadığınız tüm tesisat ve elektrik sorunları için tek kişi ile muhatap olursunuz.
Tesisat Servisim müşterilerine ücretsiz keşif hizmeti vermektedir.
Tesisat Servisim ekibi olarak yaptığımız işlerde bilgi, beceri ve teknik donanımlarımız tam olarak yola çıktık.
Eskilerin deyimi ile ’’zanaatkâr’’ bir ekip ile sizlere hizmet etmek için buradayız.
Tesisat Servisinden hizmet aldıktan sonra müşteri memnuniyet ilkesini laf olsun diye yazmadığımızı hizmet aldıktan sonra sizde göreceksiniz.

Gömme rezervuar özel servisi olarak gömme klozet tamir işlerinde hizmetinizdeyiz, her türlü bilgi ve destek için servisimiz ile ile iletişime geçerek telefonumuzu arayabilirsiniz. Gömme rezervuar özel servisi olarak sifon iç takım arızalarının tamirini yapıyoruz.

Gömme rezervuar arızalarının tamirinde gömme rezervuar ulaşınız. Rezervuar parçalarını veya malzemelerinin satışı yoktur. Servisimiz sadece rezervuar onarımlarında gerekli sifon,iç takım, samandra gibi ürünlerini kullanır.Gömme rezervuar tamiri işlemlerinde orjinal rezervuar yedek parçaları yenisi ile değiştirilir. klozet modellerinin rezervuar iç takım malzemeleri yedek parçaları bünyemizde bulunmaktadır. Gömme rezervuar garanti kapsamı içindeki rezervuarınız arızalı durumda ise, rezervuar tamir servisini aramanız gerekir. Biz özel gömme rezervuar servisi olarak hizmet vermekteyiz.

Gömme rezervuar tamiri işlemlerinde orjinal rezervuar yedek parçaları yenisi ile değiştirilir. klozet modellerinin rezervuar iç takım malzemeleri yedek parçaları bünyemizde bulunmaktadır. Gömme rezervuar garanti kapsamı içindeki rezervuarınız arızalı durumda ise, rezervuar tamir servisini aramanız gerekir. Biz özel gömme rezervuar servisi olarak hizmet vermekteyiz.


Call Now Buttonhemen ara